DELATNOSTI


RAČUNOVODSTVENE USLUGE

Bez obzira da li knjigovodstvene usluge tražite kao tek osnovano preduzeće ili kao već postojeća firma koja želi da iz bilo kog razloga promeni knjigovodstvenu agenciju mi Vam nudimo znanje stečeno kroz višegodišnje iskustvo u radu, savremen poslovni softver, ljubaznost i uvek smo u toku sa dešavanjima na polju zakonskih propisa, kao i sve ostalo što je potrebno kako bismo Vam omogućili lako poslovanje.

KNJIGOVODSTVENI PROGRAMI

To su prevashodno programi za robno/materijalno knjigovodstvo, finansijsko knjigovodstvo, pogonsko knjigovodstvo, za osnovna sredstva, obračun zarada, obračun zatezne kamate, knjige u sistemu prostog knjigovodstva, namenjeni su veleprodajama, maloprodajama, ugostiteljima i drugima. Takođe imamo i druge aplikacije koje služe uprošćavanju i efikasnijem poslovanju svih naših poslovnih partnera.

ADMINISTRATIVNO PRAVNE USLUGE

Bilo da ste privredno društvo, pravno ili fizičko lice, nudimo Vam niz administrativno pravih usluga. Najtraženije usluge ovog tipa su pre svega izrada ugovora o radu, izrada raznih vrsta ugovora u preduzeću, priprema i izrada administrativno-pravnih tekstova i drugo.

SAVETOVANJE

Uz kontinuirano savetovanja klijenata, nekada se javljaju specifične situacije kada ćemo takođe biti spremi da Vam damo savet. Pod uslugom savetovanja podrazumeva se sveobuhvatniji pristup rešavanju poslovnog problema klijenta koji podrazumeva viši nivo kompleksnosti. Kada se radi o obimnijim i značajnijim izmenama u propisima, spemni smo da našim klijentima na opsežan i sveobuhvatan način približimo ove stručne teme.