O NAMA


Preduzeće DRAMIN d.o.o. osnovano je 1990. godine kao privatno preduzeće za vođenje poslovnih knjiga privrednim subjektima po sistemu prostog i dvojnog knjigovodstva kao i paušalnim poreskim obveznicima i za izradu aplikativnih softvera za knjigovodstvo.

Kako su savremeni tokovi poslovanja zahtevali uvođenje savremenih tehnoloških rešenja tako je i naše preduzeće usklađivalo primenu računara u knjiženjima i radu knjigovodstvenih poslova.

Danas smo integrisana poslovna celina sastavljena iz softverskog i računovodstvenog dela, sa više zaposlenih radnika uvek spremnih da se upuste u koštac s poslovnim izazovima koje naš posao nosi. Naš tim je vrlo specifičan i čine ga čak tri generacije jedna porodice!

Snežana Nikolić šef računovodsta

Diplomirani ekonomista, ovlašćeni računovođa. Godine 1992. počinje da radi u knjigovodstvenoj agenciji Dramin, čiji je zaposleni sve do sada. Ima višedecenijsko iskustvo u radu sa klijentima različitih delatnosti, srednjim i malim preduzećima.

Danilo Nikolić osnivač i programer

Diplomirani ekonomista, programer. Godine 1990. osniva privatno preduzeće Dramin, čiji je zaposleni sve do sad. Iskustvo stiče u radu sa brojim velikim i malim preduzećima. Idejni tvorac i kreator Draminovog najznačajnijeg programa Dramin RMP system 4.0 i web aplikacije Web knjigovođa

Dragan Nikolić knjigovođa

Trenutno na studijama Poslovna Eknomija na smeru Računovodstvo i Revizija u Novom Sadu. Obuku stekao u firmi Dramin DOO kao i na brojnim IPC i Paragraf seminarima. Trenutno radi kao knjigovođa za Dramin i nastavlja svoje dalje usavršavanje.

Milena Nikolić knjigovođa

Diplomirani ekonomista, ovlašćeni računovođa. Godine 1960. započinje svoj rad u knjigovodstvu. Sa skoro 60 godina iskustva u radu, čini važan deo Draminovog tima. Pored višedecenijsko iskustva u radu sa klijentima različitih delatnosti, srednjim i malim preduzećima tu je da pomogne kad je potrebno.