Računovodstvene usluge

Knjigovodstveno računovodstvenim uslugama koje vršimo pristupamo sa najvećom odgovornošću. Naš brz, efikasan ali pre svega pouzdan tim je tu za Vas kako bismo Vam omogućili lako poslovanje. Visok kvalitet usluga koje pružamo se pre svega odlikuje u ažurnosti i transparentnosti ali i aktivnim učešćem u razvoju Vaše firme. Više o vrsti računovodstvenih usluga koje pružamo, saznajte klikom na dugme ispod.

Saznaj vise

Ostale usluge

Pored knjigovodstveno računovodstvenih usluga, ali i usluga u APR-u koje vršimo, pokazalo se da naši klijenti nekada imaju i specifične zahteve. Kako bismo Vam omogućili i ovo, naš tim smo osposobili upravo za ove specifične zahteve. Tako da nam sa punim poverenjem možete prepustiti i pripremu dokumentacije za dobijanje kredita i drugo. Više o specifičnim uslugama koje pružamo, saznajte klikom na dugme ispod.

Saznaj vise

Usluge u APR-u

Bez obzira na to šta Vam je potrebno od usluga u APR-u, bilo to osnivanje preduzeća, udruženja ili registracija promena kao i niz drugih usluga, mi to činimo za Vas. Kod osnivanja potrebno je samo da nam obezbedite Vašu ličnu kartu, naziv i adresu sedišta a ostalo ćemo mi učiniti za Vas. Više o vrsti usluga u APR-u koje pružamo, saznajte klikom na dugme ispod.

Saznaj vise

Knjigovodstveni programi

Zahvaljujući ukazanom poverenju korisnika i našem znanju iz oblasti programiranja i knjigovodstva, kao i eminentnih stručnjaka iz računovodstva i finansija, stvorena je preteča današnjih programa. Korisnici tih programa su u proteklih preko 18 godina bili ili još uvek jesu JKP Gradsko Zelenilo, JKP Lisje, Backa put - Vojvodinaput, Vodokanal AD, Akorda doo kao i mnoštvo malih preduzeća i preduzetnika. Više o našim knjigovodstvenim programima saznajte klikom na dugme ispod.

Saznaj vise